Kasetne tende

 • kasetna-tenda-zenith

 • kasetna-tenda-base-lite

Kasetne tende poosebljajo elegantno obliko, sodobno tehnologijo in najvišjo stopnjo udobja upravljanja. Kasetne tende s svojo zaščitno aluminijasto kaseto, v katero se blago zvije, ščitijo pred vremenskimi vplivi (sonce, padavine, močan veter) in umazanijo. Pospravljena kasetna tenda je popolnoma zaprta iz vseh strani.

Zaščitna kaseta je tudi dobra zaščita pred vandalizmom in so zato kasetne tende primerne za vse, ki pogosto potujejo, kot tudi za gostinske objekte. Kasetne tende so še posebej priljubljene pri arhitektih, zaradi svoje zaprte konstrukcije, estetike in raznolikih oblikovnih možnosti.

Odvisno od modela je pogon lahko ročen z eno komandno palico ali z elektromotorjem, katerega lahko lahko uporabljate z daljinskim upravljavcem ali senzorji za veter in sonce.

Zaradi ohišja je teža kasetne tende večja od klasičnih tend. Izbirate lahko med različnimi dizajni tkanin in barvnimi kombinacijami. Narejene so torej individualno, po meri.

Edino na kar morate biti pozorni pri kasetnih tendah je, da ne zvijate oziroma pospravljate mokrega platna nazaj v kaseto, saj lahko splesni in na njem ostanejo grdi madeži.

Kasetne tende/markize se od polkasetnih tend razlikujejo po tem, da ohišje oziroma kaseta skrije tako platno, kot tudi mehanizem tende.

Kasetne tende lahko skupaj z ostalimi sistemi zaščite od sonca pripomorejo k manjši porabi energije, manjšim stroškom, zaščiti okolja in izboljšanju kakovosti življenja.

Galerija:
Kontaktni obrazec:

  Ime (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš elektronski naslov (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Varnostna koda

  captcha

  Vnos varnostne kode

  Dimenzije kastne tende:

  Širina (m)

  Odpiranje roke

  Ročno

  El. motor

  Količina

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da