Klasične tende / markize

 • klasicne-tende-victory-2

 • klasicne-tende-victory

Klasične tende/markize so najbolj priljubljene tende. So cenovno ugodne in enostavne za montažo. Gre za zelo uporabna senčila s platnom, t.i. ”platnene strehe”.

Prednost klasične pred polkasetnimi in kasetnimi tendami je v tem, da se platno hitreje posuši. Klasične tende so lažje za vzdrževanje, cenovno ugodnejše, lažje in se njihovo platno manj razteguje. Za klasične tende je značilno enostavno zapiranje in odpiranje, kot tudi možnost odpiranja in zapiranja na motorni pogon. Zložene klasične tende zavzamejo malo prostora in jih brez težav pospravimo, da ne bodo nikomur v napoto.

Za razliko od kasetnih tend nudijo manjšo zaščito pred vlago in dežjem, vendar to lahko izboljšamo z dodano aluminijasto strehico. Tudi po dizajnu seveda zaostajajo za kasetnimi tendami.

Klasične tende/markize so dobra zaščita pred soncem in UV žarki, zmernim vetrom in rahlim dežjem. S pomočjo klasične strehe lahko izkoristite površine, ki bi sicer bile brez sončne zaščite neuporabne. Namestite si klasično tendo in uživajte na svoji terasi, balkonu ali vrtu.

Galerija:
Kontaktni obrazec:

  Ime (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš elektronski naslov (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Varnostna koda

  captcha

  Vnos varnostne kode

  Dimenzije klasične tende:

  Širina (m)

  Odpiranje roke

  Ročno

  El. motor

  Količina

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da