Krilni komarniki

Krilni komarniki imajo enak sistem odpiranja kot okna in vrata, zato so še posebej primerni za prehode (npr. za na balkon, vrt ali teraso) ali balkonska vrata. Način odpiranja lahko prilagodimo odpiranju stavbnega pohištva ter tako zagotovimo optimalno funkcionalnost in izgled.

Primerni so tudi za vgradnjo na panoramske in harmonika stene. Njihov posebni magnetni sistem zapiranja poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v primeru prepiha in vetra. Krilni komarniki vam bodo pomagali, da se znebite mrčesa, ki prihaja v vaš dom skozi odprta balkonska vrata. Vaš dom ne bo več potreboval kemičnih odganjalcev insektov.

Izvedbe komarnikov:
– s pantom
– z vzmetjo
– ali brez vzmeti

Krilni komarnik se lahko vgradi na vse vrste oken in vrat. Okvir komarnika je izdelan iz zelo kakovostnega  aluminija. Krilni komarnik ima mrežico izdelano iz posebnih steklenih vlaken, ki zagotavljajo, da je mrežica optimalno napeta in odporna na vremenske vplive. Prednost komarnika je tudi ta, da skoraj ne potrebuje čiščenja. Zaradi naprednih sestavnih delov ne potrebujejo vzdrževanja.

Kontaktni obrazec:

  Ime (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš elektronski naslov (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Varnostna koda

  captcha

  Vnos varnostne kode

  Dimenzije krilnega komarnika:

  Širina (m)

  Višina (m)

  Količina

  Minimalna obračunska mera 1.5 m².