Rolo komarniki

Rolo komarniki so ena izmed zelo popularnih izvedb komarnikov in so idealna rešitev proti mrčesu, primerna za večino oken. Omogočajo nam, da lahko večkrat dnevno posežemo skozi okno zaradi različnih opravil (npr. zalivanje rož, obešanje perila). Izdelani so iz kvalitetne in izredno gosto pletene UV odporne mreže. Lahko jih enostavno namestite na zunanjo stran okna. So zelo praktični in ko ga dvignete se navije v rolo v omarico, od spodaj navzgor.

Odpiranje in zapiranje komarnika je enostavno. Rolo komarnik omogoča dve možnosti odpiranja, in sicer vertikalno in horizontalno odpiranje. »Klik« sistem odpiranja in zapiranja je zelo preprost.

Deluje tako, da komarnik enostavno potegnete dol s pomočjo verižice, ki je na zaključni letvi, v končnem položaju pa se zaskoči samodejno. S pritiskom zaključne letve navzdol komarnik lahko preprosto dvignete. Lahko jih upravljamo tudi na stikalo ali z daljincem.

Po končani sezoni mrčesa rolo komarnik lahko pospravimo v rolo omarico, kjer bo zaščiten pred zunanjimi vplivi. Ne potrebujejo vzdrževanje.

Rolo komarniki- zakaj izbrati rolo komarnike Casem? :
– enostavna montaža
– možnost odstranitve po sezoni mrčesa
– ni potrebno čiščenje
– ne moti odpiranja in zapiranja oken ali vrat
– možno vertikalno ali horizontalno odpiranje rolo komarnika

Kontaktni obrazec:

  Ime (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš elektronski naslov (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Varnostna koda

  captcha

  Vnos varnostne kode

  Dimenzije rolo komarnika:

  Širina (m)

  Višina (m)

  Količina

  Minimalna obračunska mera 1.5 m².