Pergotende / tende za terase

 • pergotenda-gennius-a1

 • pergotenda-sintesi

Pergotende so novost na trgu. S svojim inovativnim dizajnom so eleganten dodatek hiši, kot tudi idealna rešitev za zasenčitev teras, balkonov, gostinskih teras in vrtov. Tende za terase se porabljajo za zaščito pred soncem in dežjem ter v kombinaciji s stranskimi roloji tudi pred vetrom, mrazom in neželenimi pogledi sosedov ali radovednih mimoidočih. Odvisno od dimenzij so odporne do 10. stopnje po Beaufortovi lestvici, kar ustreza hitrosti vetra do 102 km/h. Primerne so za večje izvedbe.

V primerjavi s tendo z nogami se pri nagubani tendi zložijo tudi profili, ki nosijo PVC platno. Zaradi tega ima zaprta tenda relativno malo vidnih in motečih profilov. Pomik platna omogoča sistem profilov na vodilnih kolesih, ki tečejo po vodilih.

Pergotende so v osnovi narejene iz aluminijastih profilov ali iz kombinacije lesa in aluminijastih profilov. Odpiranje in zapiranje je lahko ročno (običajno pri manjših izvedbah) ali s pomočjo vgrajenega električnega motorja.

Tende za terase so dostopne v standardni obliki ali v različnih nepravilnih oblikah po naročilu, vendar samo fiksne. Prednost pergotedne je tudi bogata izbira barvnih odtenkov okovja. Imajo dolgo življensko dobo ter skoraj ne potrebujejo čiščenja. Prostor enostavno ščite pred vremenskimi vplivi, brez gradbenega dovoljenja.

Galerija:
Kontaktni obrazec:

  Ime (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš elektronski naslov (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Varnostna koda

  captcha

  Vnos varnostne kode

  Dimenzije pergotende:

  Širina (m)

  Odpiranje roke

  Ročno

  El. motor

  Količina

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da

  Da